feb
9

14. nap

| Szerző: Mon17o | 7:37 am

Ma reggel kezdtem es egy roppant felelossegteljes feladatot kaptam: az osszes ceges papirt le kell fenymasolni, es egy mappaba rendezni. Tuzogep, lyukasztogep, magamat ismerve erosen fennall a munkahelyi baleset veszelye.. :)) Ja, hozzateszem, hogy nincs fenymasolo, ezert szetszedni, oldalankent bescannelni (dupla oldalas mindegyik), kinyomtatni. A lenyeg, hogy nem monoton.. :))

Tegnap este itt ult az etterem barjaban egy pasi egy magyar vizslaval. Nehanyszor mar lattam oket futas kozben, mert ok is a turistauton szoktak setalni. Csomot dumaltunk, kiderult, hogy Magyarorszagon vette a kutyust. 13 honapos, fiu, Argo-nak hivjak, es gyonyoru szep. :) Mutattam en is kepet Lilirol es megnyalogatta - tetszik neki! Marmint nem a pasi, hanem Argo.. :))))

-----------------

Ismet melo, esti muszak.. :))  Ma sieltem is egyet, nagyon nagyon szuper ido volt, napsutes, meleg, aaaaaaaaaaa....... :)) Sajnos nem volt sok idom, mert fel 4-tol mar ujra a recepcion kellett lennem. Igy anyagilag nem is erte meg annyira a dolog, viszont hatalmas toltetet adott! :)

Holnap szabin leszek, de sajna Schneefall und bewolkt lesz, egesz nap.. :(((

A bejegyzés trackback címe:

https://mon17o.blog.hu/api/trackback/id/tr671741221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etele02 2010.02.09. 11:10:18

Azért örülök hogy jól érzed magad, és lassan megtudod, hogyha valamit a hátad mögött akarsz tudni nyugodtan, akkor neked kell megcsinálnod,vagy legalább le kell ellenőrizned!!! Ott azért mindenki magáért van ott, és nem érted.NA EZ NEM AZT JELENTI HOGY NEM TALÁLHATSZ IGAZI BARÁTRA:::)))Csak őt előbb ki kell ismerned hozzá...
Szép napot,jó havat,és síelést:::)))
Pussz...

etele02 2010.02.09. 11:13:19

Azért a szaunázós,kintragadós bulit szivesen nyomonkövettem volna,valami fényképezős,kamerázós módszerrel.Aztán meg meggazdagodtunk volna,ha eladom valami megosztó portálnak:::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mon17o 2010.02.11. 08:44:45

@etele02: Latod, ezt buktuk, most mast kell kitalalnunk, hogy meggazdagodjunk. :))
süti beállítások módosítása